Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пъпка"
Пубертетът е състояние, когато ти се ще да стиснеш света за гушата, но вместо това си стискаш пъпките.
Слави Трифонов
Достатъчно е да погледнете внимателно цвете или скъпоценен камък, за да разберете как работи. Предпочитам обаче да не казвам повече, за да може синът на сина ми един ден все пак да се наведе да погледне цвете или пъпка.
Тимоте дьо Фомбел
Вярвам, че всяка частица прах, която танцува в слънчевия лъч, не движи нито един атом повече или по-малко, отколкото Бог желае - че всяка частица пръски, която се блъска срещу парахода, има своя орбита, както и слънцето в небесата - че плявата от ръката на веячката се управлява като звездите в техните курсове. Пълзенето на листна въшка по розовата пъпка е също толкова фиксирано, колкото и походът на опустошителния мор - падането на... листа от топола е толкова напълно обусловено, колкото падането на лавина.
Чарлс Х. Спърджън
Мисля, че това, което хората харесват в моя канал, е, че не съм перфектен. Винаги посочвам моята пъпка, моя ден за лоша коса... хората се свързват с това. Те гледат някой, който е точно като тях и говорят за неща, които и те преживяват.
Лили Сингх