Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Барман"
Дадох примери от моята клинична практика за това как любовта не е изцяло мисъл или чувство. Разказах как същата вечер щеше да има някакъв мъж да седи в бар в местното село, да плаче в бирата си и да пръска на бармана колко много обича жена си и децата си, докато в същото време пилее парите на семейството си и като ги лиши от вниманието му. Разказахме как този човек мислеше за любов и чувстваше любов - не бяха ли истински сълзи в очите му? - но той всъщност не се държеше с любов.
Морган Скот Пек
Всеки, който някога е посещавал бар, знае, че ако човек поръча вода, той няма да се запознае с бармана, а още повече със зашеметяваща красота.
Томи Яуд
Прекарвах много време в слушане на хора. Но също така е вярно, че харесвах подробности и слушах хората, когато бях барман и когато бях сервитьорка и вероятно, когато бях и детегледачка. Подозирам, че това е част от това, което ме привлече към психотерапията, а не обратното.
Ейми Блум
Изхвърлянето на гнева си върху когото и да било - особено при непознати - не е печеливша тактика. Бъдете особено сладки към барманите и хората, които ви сервират храна.
Елин Хилдебранд