Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Трансплантация"
Когато правите трансплантация на бъбреци, трябва да разберете кой може да обменя бъбреците с кого, като правите кръвни изследвания, за да сте сигурни, че е вярно. Не можете просто да работите върху предварителните данни. След това трябва да организирате логистиката.
Алвин Рот
Бъбречните трансплантации изглеждат толкова рутинни сега. Но първият беше като полет на Линдберг през океана.
Джоузеф Мъри
Западното общество не улеснява увеличаването на нашия потенциал за дълголетие. Нашата култура, ръководена от младите хора, и пренебрегването ни към възрастните насърчават масовото отричане на реалностите на застаряването. Пазарът е пълен с продукти и устройства, които обещават да изглеждаме и да се чувстваме по-млади. Освен това конвенционалната западна медицина се фокусира върху лечение и заместваща терапия, предписване на скъпи лекарства, отстраняване на неуспешен орган и трансплантация на нов или попълване на изчерпан хормон. Много малък акцент е поставен върху предотвратяването на болести и поддържането на енергично здравословно състояние всеки ден.
Маошин Ни
Не съм си оправил зъбите, не съм имал трансплантация на коса. Не съм имал пилинг на кожата и корема. Не съм направил буквално нищо.
Рики Джървейс