Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Патрон"
Ако имате нужда от повече от 10 патрона за лов, а някои твърдят, че ловуват с толкова много патрона, не трябва да ловувате. Ако не можете да хванете елена с 3 изстрела, не трябва да ловувате. Вие сте срам.
Джо Байдън
Ел Патрон каза: никога не показвай безпокойство или нужда. Хората винаги седят на главата на тези, които са разтревожени или имат нужда от нещо.
Нанси Фармър
Не е необходимо да си историк или да се интересуваш от политика, за да видиш видиш теорията за външната политика на по-големия пенис в действие. Действа по следния начин: "Какво? Имат по-големи пениси? Бомбардирайте!" И разбира се бомбите, ракетите и патроните са с формата на пениси. Фалически оръжия. Продиктувано е от подсъзнателната нужда да проектираш пениса на нацията в действията на другите.
Джордж Карлин
Мислех си, че поезията ме е напуснала завинаги, затова бях изненадан, направо ошашавен, когато внезапно посегнах към химикалката и думите ми започнаха сами да се изписват. Това стана след второто ми посещение на лобното място и гроба на моя прадядо Леонид войвода. Бил е комита в Гевгелийско, Вардарска Македония. Загива героично, след като се сражава цял ден до последния си патрон с обградилия го отвсякъде многоброен аскер и башибозук и накрая, за да не попадне жив в ръцете на турците, се самоубива с куршум в гърлото. Бил е само на 27 години, но вече истински мъж. Оставил е две невръстни момчета и жена.
Румен Леонидов