Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Завивка"
Бизнес стратегията не трябва да бъде грандиозен и всеобхватен преглед. Трябва да бъде по-скоро като поглед отдолу, надникване под завивките, за да разгледате много подробно какво се случва.
Ричард Кош
Домашната работа не е опция. Леглото ми излъчва сериозни дрямки. не мога да си помогна. Пухкавите възглавници и топлото одеяло са по-мощни от мен. Нямам друг избор, освен да се сгуша под завивките.
Лори Халсе Андерсен
Нещото под леглото ми, което чака да сграбчи крака ми, не е истинско. Знам това, но също знам, че ако съм внимателен и държа краката си под завивката, то няма да ми сграбчи глезена.
Стивън Кинг
Смешно е как леглото, възглавниците и завивките могат да променят един разговор. Думите стават тихи и ти означаваш повече и казваш по-малко. Сякаш можеш да изградиш свой собствен малък свят.
Робин Бенуей
Помислете какъв по-добър свят би бил, ако всички ние - целият свят - хапвахме бисквитки и мляко около три часа всеки следобед и след това лягахме с нашите завивки за дрямка. Или ако всички правителства имаха като основна политика винаги да връщат нещата там, където са ги намерили, и да почистват собствената си бъркотия. И все още е вярно, независимо на колко години сте - когато излезете на бял свят, най-добре е да се държите за ръце и да сте заедно.
Робърт Фулам