Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кампус"
В кампусите, където либералите все още управляват с железен юмрук, феминизмът е безопасен като град, в който няма жени шофьори. Това е единственото нещо, което подкрепям за Саудитска Арабия, между другото.
Майло Янопулос
Не се занимавам с това да бъда "приятелски настроен". На първо място, аз съм журналист. Моята работа е истината. Сега съм и други неща - феномен на поп-културата, най-търсеният оратор в лекционната верига на кампуса, каквото и да е. Но вярвам на фактите.
Майло Янопулос
Вярвам, че Америка се обърка по отношение на уважаването на Първата поправка, състоянието на свободата на словото в американските университетски кампуси и в медиите и академичните среди.
Майло Янопулос
Чернокожи учени и техници, много от тях жени, използваха клетки от черна жена, за да помогнат за спасяването на живота на милиони американци, повечето от които бели. И те направиха това в същия кампус - и по същото време - когато държавните служители провеждаха прословутите проучвания за сифилис в Тускиги.
Ребека Склут
Ние измерваме успеха си не само с качеството на преподаване и изследвания в нашия собствен кампус, но и чрез влиянието си върху интелектуалните и образователните тенденции в страната и в международен план.
Хърбърт Саймън