Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Номинация"
Не бях обмислял много перспективата за номинация на Хюго по времето, когато това се случи, но очевидно, след като бъдете номиниран, печеленето изглежда малко по-малко пресилено от преди.
Грег Еган
Когато влезете в кампания и трябва да участвате в толкова много дебати само за да спечелите номинацията на своята партия, вече имате твърде много практика. Научавате се как да излезете от един дебат и да влезете в друг, въпреки допуснатите грешки. Към времето, когато достигнете до големите дебати, вече сте доста добре шлифовани.
Арнолд Шварценегер
Просто махнете името ни от списъка...номинацията е без значение, защото не е издигната от феновете...
Ози Озбърн
Приех наградата с усмивка, но искам да кажа, че не съм съгласен с номинацията на уважаваното от мен шоу "Господари на ефира". Ще кажа само, че съвсем скоро, след два или три месеца, когато истината излезе наяве, аз ще върна тази статуетка. Тогава нека я дадат на този, който истинки я заслужава. Мисля, че тя ще стои хубаво в някоя витрина на Тодор Батков.
Александър Томов
Не искам да съм част от това (номинациите и церемониите по награждаването – бел.цит.). Не вярвам в него. Като морков е – най-лошият морков, който съм ял през целия си живот. Не искам този морков. Тотално субективно е и само настройва хората едни срещу други... Това е най-глупавото нещо на света.
Хоакин Финикс