Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съученик"
Не ме вълнува шума в пресата. Както не са ме интересували насмешките на съучениците. Това никак не влияе на нашия живот.
Тилда Суинтън
Кибертормозът не е реален. Но тормозът и тормозът със сигурност са реални. Повярвайте ми, приятели, ходих на училище в Англия. Те свеждат тормоза до изящно изкуство. Знам, защото бях един от главните архитекти. Бях ужасен към моите съученици.
Майло Янопулос
Един от най-трудните проблеми на обществото е, че децата от бедни семейства започват училище, изоставайки лошо от по-заможните си съученици по готовност.
Ричард Талер
Спомням си, когато бях по-малък и в училище нашите учители ни показваха филми с пластмаса в океана, гладуващи полярни мечки и така нататък. Плаках през всички филми. Съучениците ми се притесняваха, когато гледаха филма, но когато спря, започнаха да мислят за други неща. Не можех да го направя. Тези снимки се запечатаха в главата ми.
Грета Тунберг
Имах чувството, че бях единственият, който се интересуваше от климата и екологичната криза. Родителите ми не се интересуваха от това, съучениците ми не се интересуваха от това, роднините ми не се интересуваха от това. Искам да кажа, че никой, когото познавах, не се интересуваше от това и се чувствах като единствения.
Грета Тунберг