Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пожелание"
Когато вашите пожелания бъдат изпълнение, мнозина от вашите мечти ще бъдат разрушени.
Мерилин Менсън
Моите текстове произтичат от чувства и мечти, но повече от болка, отколкото пожелание. Аз често сънувам кошмари и се събуждам през нощта в пот, защото сънувам ужасни кървави сцени. Моите текстове - един вид клапан за лава на чувствата в душата ми.
Тил Линдеман
Най-успокоителното лекарство? - Молитвата. Най-приятното в характера? - Приветливостта. Най-доброто разведление в тревогата? - Цветята. Най-мощната сила? - Вярата. Най-добрият подтик? - Надеждата. Най-красивото в света? - Любовта. Обичта към Бога и човека. Най-доброто пожелание при изпращане? - Бог с теб; На добър час.
Иларион Доростолски
Вкъщи с Бойко и Иван и техните любимци Сара и Бари е най-хубавото време! Честита Нова година с пожелания за здраве и късмет, обич и радост!
Бойко Борисов
Времето (декември 1944 г.) беше толкова лошо, че аз заповядах на военните свещеници да се молят за сухо време. Освен това отпечатах молитва с коледно пожелание на гърба и я изпратих на всеки член на командването. Молитвата беше за сухо време по време на битките.
Джордж Патън