Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Крясък"
Търсете мъдрост в книги, редки ръкописи и загадъчни стихотворения, ако желаете, но я търсете и в прости камъни, крехки билки и в крясъците на диви птици. Вслушайте се в шепота на вятъра и бученето на водата, ако искате да откриете магия, защото именно тук се пазят старите тайни.
Скот Кънингам
Пънкът беше протест срещу работата и срещу скуката. Това беше признак на живот, крясък, писък, отхвърляне на буржоазния морал. Но подобриха ли се нещата оттогава? Вероятно са се влошили.
Том Ходжкинсън
Хладен отговор на стресови ситуации не е в моята природа. Времето за крещене и крясъци мина, а е време за обиди.
Рейчъл Кейн
Да не говорим за крясъците пред тълпите, просто шоуто! Поради тази причина, когато гласовете стават по-силни, истината се прокрадва, докато речите и ораторите се умножават, истината изчезва, дали е имало такова нещо като истина на този свят, какво е било, дори не е възможно да се знае постепенно продължава имитация в имитация.
Тахсин Юджел
Добре е, когато избухливостта ми докарва неприятности на мен, а не на тези около мен. Засега страдат близките ми, пред тях викам най-много. Репетирам шумно, крясъците и лошите думи са част от стила ми на работа.
Теди Москов