Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Йон"
Историческият Йона, ако мога да говоря за него, се радваше, когато успя да излезе от утробата, но завистта към него живее във въображението на безброй хора.
Мортен А. Стрьокснес
Що се отнася до растенията, те не могат да определят дали този нитратен йон идва от изкуствени химикали или от разложена органична материя.
Норман Борлауг
Горката ми майка, горката ми майка, и после горкият ми татко, горкият ми татко, горкият ми татко, и горкият ми, горкият ми, горкият ми Йони, повтарям си така поне стотина пъти.
Цруя Шалев
Триъгълникът, насочен надолу, е женски символ, съответстващ на йони, а посоченият нагоре триъгълник е мъжкият, лингам... Когато двата триъгълника са преплетени, той представлява обединението на активните и пасивните сили в природата; той представлява мъжките и женските елементи.
Албърт Маккей
- Алекс, целта не е да се намалят оперативните разходи сами по себе си. Целта не е да се подобри едно измерване изолирано. Целта е да се намалят оперативните разходи и да се намалят складовите наличности, като същевременно се увеличи производителността, - каза Йона.
Елиаху М. Голдрат