Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Антидепресант"
Сега нямаше да бъда тук, ако нямах антидепресанти.
Темпъл Грандин
Причината да приемате антидепресанти е да се чувствате спокойни. А романтичната любов не е спокойна - това е въодушевление, това са промени в настроението и вие убивате всичко това, когато вземете лекарството.
Хелън Фишер
Страхът беше основната ми емоция, докато не започнах да пия антидепресанти. И аз бях от хората, при които с напредването на възрастта страхът се задълбочаваше. Така че наистина мога да се свържа с животно, което се страхува и травмира.
Темпъл Грандин
От години се занимавам с антидепресанти и това успя да спре тревожността ми и не ограничи креативността. Една от най-добрите работи, които съм свършила, всъщност е след като започнах да приемам антидепресантите.
Темпъл Грандин
Когато човек е беден, поне си мисли, че мангизите могат да оправят всичко. Ала когато си богат, не можеш да си кажеш, че всичко ще се уреди с още една спортна кола, чифт обуща за дванадесет бона или ако преспиш с още една манекенка. Когато си богат, нямаш вече никакво оправдание. Затова и всички милиардери са на антидепресанти: те не са в състояние да накарат вече никого да мечтае, дори и себе си.
Фредерик Бегбеде