Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спонсор"
При катеренето спонсорите обикновено подкрепят спортист, но осигуряват много малко насоки, давайки на алпиниста свобода да следва своята страст към всичко, което е вдъхновяващо. Това е прекрасна свобода, в много отношения подобна на тази на художник, който просто живее живота си и създава каквото и да го движи.
Алекс Хонълд
Неслучайно споменах нашите американски приятели, тъй като те винаги пряко или задкулисно влияят на нашите отношения със съседите. Понякога дори не знаете с кого е по-добре да говорите: с правителствата на някои държави или директно с техните американски покровители и спонсори. В случая със Споразумението за асоцииране между Украйна и ЕС изобщо нямаше диалог, аз вече говорих за това. Казаха ни, че това не е ваша работа. Казано просто, по народен начин, те просто ги изпратиха.
Владимир Путин
Знам, че когато стоя сам под хилядометрова стена, гледам нагоре и обмислям изкачване, моите спонсори са най-отдалеченото от съзнанието ми. Ако ще рискувам, те ще бъдат за мен, а не за никоя компания.
Алекс Хонълд
Итън също знаеше, че отказването на медицинска помощ на Джаред би било равносилно на убийство и макар че това би довело до добра телевизия, това няма да резонира сред спонсорите.
Лен Влахос
Знам, че Митал е спонсор на чешкия "Баник" (Острава). Вижте докъде стигнаха - до група Це...Той може да вкара ЦСКА в индийската Шампионска лига...Никога не бих продал "Левски" на индиец... Жал ми е за колегата Митал, като гледам с какви хора се е обградил. Видях го. Докарал е свекърви, етърви...От отношенията ми с индийци знам, че не бива да се разчита на тях.
Тодор Батков