Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Корт"
Аз съм бърз и много мощен на корта, така че това е важното.
Новак Джокович
Когато излизам на корта, за мен е не важно, кой се намира на противоположната страна на корта. Аз просто искам да играя своята игра. Уважавам всеки противник, но при това винаги искам да победя.
Мария Шарапова
В света има два типа хора. Само две. Овце и вълци. Корт беше вълк и той го знаеше. Последните няколко месеца го отслабиха донякъде, но вълкът винаги си е бил вълк и никога не е било по-очевидно за него, отколкото тук, в бара, заобиколен от сто овце.
Марк Грейни
Фактът, че никой не е играл тенис в моето семейство и случайно ще кажете, че правят три тенис корта пред ресторанта, който семейството ми притежаваше, когато бях на 4 години, мисля, че това е съдба. Това са житейски обстоятелства, които се събират, за да станете този, който искате да станете.
Новак Джокович
Един хирург може да иска да бъде най-добрият хирург в Манхатън, но в Лонг Айлънд през уикенда изобщо да не го интересува как е на тенис кортовете или на масата за пинг-понг. Дори да изключите конкурентоспособността си, когато е подходящо, когато другите хора не са конкурентни, да разпознаете това социално обстоятелство и, разбирате ли, да го охладите. Това е изключително важно конкурентно умение.
По Бронсън