Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бърлога"
Наистина е странно, защото къщата ми е много богато украсена, но бърлогата ми за писане е много, много празна. Бяло е, мебелите са бели. Не ми дава нищо за гледане, така че просто трябва да се концентрирам!
Джейн Голдман
Ей богу, горският хищник е по-добър. Животните ви убиват и ви изяждат. Те не измъчват своята жертва. А когато животното е сито, то си отива в бърлогата.
Пиер Гамара
Ако гост в бърлогата ви дразни, отнасяйте се с него жестоко и без милост.
Антон Шандор Ла Вей
Животът ми ридаеше като красива молитва, моментите се простираха в часове, дните в години. Сега виждах, че е възможно да се живее дълъг живот зле или кратък живот добре и че всеки момент човек може да промени позицията си и след години на зимен сън да реши да изпълзи от бърлогата и да живее.
Ким Динан
Бях живяла много години, вървейки по грешни пътища, и тези дни се бяха уплътнили като гънките на акордеон в един инч време. Сега всичко се разшири. Животът ми ридаеше като красива молитва, моментите се разтягаха в часове, дните в години. Сега виждах, че е възможно да се живее дълъг живот зле или кратък живот добре и че всеки момент човек може да промени позицията си и след години на зимен сън да реши да изпълзи от бърлогата и да живее.
Ким Динан