Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Магнат"
Много скоро открих, че скъпите дрехи и щедрите бакшиши отварят доста врати. Сервитьорите ме запомниха и дори и да намираха присъствието ми донякъде за странно, не го показваха и с удоволствие ме настаняваха на уединена маса в ъгъла, каквото бе желанието ми. Навярно си мислеха, че съм дъщерята на някой местен магнат или политик. Каквато и да бях, разполагах с достатъчно пари, което най-вече ги интересуваше.
Ришел Мийд
Демокрацията на отрядите за безредици, корумпираните политици, контролираните от магнатите вестници и държавата за наблюдение изглежда толкова фалшива и крехка, колкото Източна Германия преди тридесет години.
Пол Мейсън
Освен това появата на гигантски мултинационални медийни корпорации означава, че неизбраните магнати в света на бизнеса са способни да имат огромна власт.
Антъни Гидънс
Общото между всички известни автори, спортисти от световна класа, бизнес магнати, певци, актьори и известни успешни във всяка област е, че всички те са започнали пътуванията си, когато не са били нито едно от тези неща.
Майк Дули
Винаги съм искал да стана собственик на банка. Беше ми детска мечта – да имам най-голямата банка на Балканите! Но не се осъществи. После исках да съм петролен магнат. Пак не стана. Затова, като по-скромно, се спрях на картините.
Павел Тодоров