Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съгласуване"
Симпатията, влечаща ги един към друг, е резултат от съвършено съгласуване на интересите и чувствата им.
Алан Кардек
Ако погледнете целия ни апарат, цялата ни система на управление, ако погледнете на нечувания ни бюрократизъм, на нечуваните ни разправии с всевъзможни съгласувания, то от всичко това изпадам направо в ужас. Не веднъж съм ходил при Председателя на СТО и Совнаркома и съм казвал: дайте ми оставката! Не може така да се работи!
Феликс Дзержински
За да преодолеете тези бариери и да успеете да се присъедините към нова компания, трябва да се съсредоточите върху четири стълба за ефективно включване: бизнес ориентация, връзка със заинтересованите страни, съгласуване на очакванията и културна адаптация.
Майкъл Уоткинс
Истинската съкрушеност е начин на живот - начин на живот момент по момент на съгласуване с Бог относно истинското състояние на сърцето и живота ми - не както всички други си мислят, а както Той го знае.
Нанси Лий Демос
Екипното обучение е процесът на съгласуване и развитие на капацитета на екипа да създава резултатите, които членовете желаят. Тя се основава на дисциплината на разработване на споделена визия. Освен това се гради върху личното майсторство, тъй като талантливите екипи са съставени от талантливи личности.
Питър Сендж
Ние стигаме до някаква истина по пътя на съгласуването и съдействието на нашите пет сетива; но може би, за да достигнем едно достоверно познание за същността на нещата, биха ни били нужни не пет, а осем или десет сетива.
Мишел дьо Монтен