Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ентусиаст"
Подобно на повечето ранни ентусиасти, винаги съм мислил, че начинът, по който Интернет насърчава многозадачността, прави потребителите по-малко уязвими за манипулиране, като същевременно експлоатират дори повече от капацитета на нашия мозък, отколкото преди. Очевидно не.
Дъглас Рушкоф
Не мислете, че неголяма група ентусиасти не може да промени света. Всъщност, само тя може да го промени.
Маргарет Мийд
Креационистите и други религиозни ентусиасти са в много части на света... най-опасните противници на науката.
Стивън Уайнбърг
Сигурен съм, че едно от неудовлетворенията да бъдеш западен ентусиаст на японската храна и култура е, че всеки ден се сблъскваш с абсолютната сигурност, че ще умреш невеж.
Антъни Бурдейн
Аз съм голям ентусиаст и ранен възприемач на технологиите, но понякога се чудя дали неумолимата интеграция на технологията в нашия живот може да намали някои от нашите същностни човешки способности, като състрадание и сътрудничество.
Клаус Шваб
Трябва да призная, че винаги съм бил ентусиаст и оптимист; дори когато нещата вървят зле, обикновено виждам, че чашата е наполовина пълна, а не празна - червено вино, разбира се.
Лука Спагети