Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прибор"
Но да продължим; както по ред и място, така и по отношение на нейното Сътворение, жената далеч превъзхожда мъжа. Нещата получават своята стойност от материята, от която са направени, и отличното умение на техния производител: гърнетата от обикновена глина не трябва да се съревновават с китайските съдове, нито калаените прибори да се отличават с достойнството на тези от сребро... Жената не е съставена от всяка неодушевена или мерзка мръсотия, но от по-рафинирана и пречистена субстанция, оживена и задействана от Разумна Душа, чиито операции я представят като лъч или ярък лъч на Божествеността.
Хайнрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
Баща ми беше много добър майстор. Той правеше мебели, правеше сребърни прибори и имаше невероятен дар по отношение на това как можеш да направиш нещо сам.
Джони Айв
Лабораторните прибори за изследователя са неговите оръдия на труда, а добрият работник трябва да има добри оръдия.
Александър Флеминг
Имам право на пилот чрез прибори Така че аз знам, как да снимам филми за авиокатастрофи.
Робърт Земекис
Тъй като това е Средният Запад, никой не блести наистина, защото никой не трябва, това е по-скоро матов блясък, като често използвани сребърни прибори.
Чарлз Бакстър
...атмосферата на масата и приборите правят дори и най-скромните ястия вкусни.
Джудит Макнот