Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лакомство"
"Почерпка" се различава от "награда", която трябва да бъде обоснована или спечелена. Почерпката е малко удоволствие или снизхождение, което си доставяме само защото го искаме. Лакомствата ни дават по-голяма жизненост, което засилва самоконтрола, което ни помага да поддържаме здравословните си навици.
Гретхен Рубин
Когато не получим никакви лакомства, ние се чувстваме изчерпани, недоволни и ядосани и се чувстваме оправдани в себе си. Започваме да жадуваме за комфорт - и да грабваме този комфорт навсякъде, където можем, дори това да означава нарушаване на добрите навици.
Гретхен Рубин
Когато децата ми бяха малки, едно от лакомствата, обещани от техните баби и дядовци, беше возенето в колата на дядо.
Лори Греъм
Дайте на кучето си нещо за вършене, преди да споделите храна, вода, играчки или обич. По този начин кучето печели лакомството си. Например, накарайте го да изпълни командата "седни" или "долу".
Сизар Милан
Дори се храня добре в 80 процента от времето, а лакомствата ми са 20 процента от времето. Не ям просто салати, но наистина вярвам в това да ям здравословни храни, пресни плодове и зеленчуци всеки ден. Аз съм истински човек.
Денис Остин
Сладоледът е деликатно лакомство. Жалко е, че не е забранено от закона.
Лора Лий Гърк