Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Летва"
Не позволявайте на съвършеното да бъде враг на доброто. Спуснете летвата. Всъщност прекарването на десет минути в разчистване на един рафт е по-добро от фантазията за прекарване на уикенд в почистване на мазето.
Гретхен Рубин
Добрият лидер никога не се притеснява да насажда гордост в организацията си. Вдигнете високо летвата – по-високо, отколкото си мислите, че е възможно да достигнете наистина – и хората в организацията ви ще се опитат да я достигнат.
Алън Акселрод
Вместо това, през последните тридесет години, в света на екшън и приключенските спортове, в ситуации, в които задниците наистина бяха на линия, границите на възможното бяха избутани по-далеч и по-бързо от всякога в историята. Виждали сме почти експоненциален растеж в крайната човешка производителност, което е едновременно хиперболичен парадокс и значителна мистерия. По някакъв начин едно поколение иконоборчески несъгласни са пренаписали правилата на осъществимото, като не само са вдигнали летвата, но често са я заличавали напълно. И това повдига един последен въпрос: Къде - ако изобщо - са нашите действителни граници?
Стивън Котлър
Никога не поставяйте летва за доходите си.
Т. Харв Екър
Начинът, по който баща ми ме възпита, беше наистина информативен за това как мисля за ролята си на жена и как гледам на себе си в професионално и лично качество. Затова той ме насърчи да поставя летвата много високо за себе си, да си поставя големи цели.
Иванка Тръмп
Осигурете на хората си възможност да успеят и те ще го направят. Дайте на хората си разбираеми цели и те ще ги постигнат. Вдигнете високо летвата и хората ви ще направят всичко възможно, за да я достигнат.
Джордж Стайнбренър