Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хеликоптер"
Старостта е в човешката глава. Аз преживях катастрофа с хеликоптер и операция на гърба. На мен ми поставиха кардиостимулатор. Аз понесох удар и една не умрях. Но аз си казвах на себе си: аз трябва да раста и да науча повече. Това е единствената противоотрова на старостта.
Кърк Дъглас
На 100 процента съм сигурен, че ще стана наистина добър пилот на хеликоптер.
Феликс Баумгартнер
Аз съм пилот на хеликоптер. Нещо, което понякога ми доставя удоволствие, е да взема хеликоптера си да се издигна високо, 2000 метра, 6000 фута, да отида там и да се почувствам като птица. В този момент се чувствам свободен.
Роберто Кавали
Децата по света, това, което искат и от какво се нуждаят, са здравни клиники и училища, а не танкове или въоръжени хеликоптери или изтребители.
Оскар Ариас Санчес
Тъжно ми е, че детството ми дойде малко преди бума на литиево-йонна батерия, защото щях да убия за евтините радиоуправляеми хеликоптери, които имат сега.
Рандал Мънро
Да. Чувство. Както целият смисъл на живота ми от алеите в Банкок до яхтите и частния остров до идването тук като луд човек, който се опитва да управлява хеликоптер, като всичко това от раждането до тук от точка А до точка Я беше някакъв голям космически трик за карайки ме да те срещна.
Майкъл Грант