Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Осведоменост"
Работя по-добре с образованието и осведомеността, както мисля, че всички ние. Не обичам да се разхождам във вакуум, изгубен в собствените си мисли. Много по-добре съм с информация.
Крисчън Слейтър
Отново и отново, откакто бях много малък, виждам неща, които са на път да се случат. Можете да го наречете повишена интуиция; можете да го наречете видения... виждам го като подарък. Моята роля е да дам на хората повишена осведоменост, да покажа, че по принцип можем да променим света.
Шари Арисон
Осведомеността на болните е не по-малко опасна за здравето от неграмотността на лекарите.
Валентин Домил
Ако достатъчно хора говорят за психичното здраве, тогава това ще повиши все повече и повече осведоменост и рано или късно тази криза ще трябва да бъде решена правилно.
Тайсън Фюри
Надявам се тогава, че тази книга може да помогне за преодоляване на някои от предразсъдъците към подходите на ума и тялото и за повишаване на осведомеността, че отчитането на ума в здравето всъщност е по-научен и основан на доказателства подход, отколкото разчитането все повече силно върху физически интервенции и лекарства.
Джо Марчант
Присъствието на демона пречи на чакрата да върши работата си, но това предизвикателство също ни принуждава да повишим осведомеността за тази работа, така че в крайна сметка можем да се справим по-добре.
Енодиа Джудит