Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пастор"
Остава само да намери булка, която да е толкова бедна, толкова презирана и отхвърлена, че да бъде достойна за безумен пастор.
Селма Лагерльоф
Като син на пастора, никога не ми беше позволено да играя Джоузеф или някоя от големите роли по политически причини.
Том Елис
Произхождам от религиозно семейство - баща ми е пастор, чичо ми, сестра ми и съпругът й са пасторски отбор.
Том Елис
Това, което хората обичат да коментират много, е, че съм израснал в религиозно семейство; баща ми е пастор, а сега играя дявола. За щастие, семейството ми вижда хумористичната страна на работата.
Том Елис
Ако трябваше да сведем християнството до основи, щеше да ни остане просто това: взаимоотношения с Бог. Живият, любящ Бог на Вселената е говорил през цялата история и говори и до днес - не само на пастори или свещеници, но и на всеки, който ще слуша. Бог ще ви говори.
Бил Хайбълс
Всеки пастор, младежки пастор и всеки родител се конкурират с интернет и информацията, която разпространява. Повечето млади хора не получават новините си от CNN или CBS; получават го от блогърите.
Джош Макдауел