Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Замъгляване"
Знам, че много хора имат проблеми със социалното осигуряване, но бих ги призовал да се изправят срещу него при собствени условия. Да го наречем схема на Понци е подвеждащо и прави повече за замъгляване на проблема, отколкото за осветяването му. И да, знам, че ако не се направят промени, настоящата система е неустойчива. Но това не означава, че е измама.
Мичел Зукоф
Времето е просто замъгляване за мен. Не знам какво - дори не знам къде съм.
Франк Гери
Тайните на хората са като замъглени очила: дишането, замъгляването им не ви позволява да видите нищо.
Сузана Фортес
Религиите са лесни за измисляне. Повечето традиционни религии имат малко или нищо общо с реалността, зависят от замъгляване, тълкуване, вина и неразумна вяра.
Антон Шандор Ла Вей
Да си представим, че не се намираш в обстоятелствата, в които си, е път, гарантиран да доведе до замъгляване на ума и лудост.
Еймър Тауълс
Да се отъждествява свободата със секса е най-великата ирония. Замъгляването на разсъдъка ни от мъжете е толкова цялостно, толкова всеобхватно, че ни лишава от енергията и въображението, необходими да насочим вниманието си към истинската причина за нашето заробване.
Флоринда Донър