Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кръстоносец"
Животът е кръстоносен поход в служба на Бога. Независимо дали искаме или не, ние сме посочили като кръстоносци да освободим - не Божи гроб, - а този Бог погребан в материята и в душите ни.
Никос Казандзакис
Определете каква конкретна цел искате да постигнете. След това се посветете на постигането му с непоколебима единственост на целта, пламенната ревност на кръстоносеца.
Пол Майер
Няма венценосци на небето, които да не са кръстоносци тук долу.
Чарлс Х. Спърджън
Христос също отнема от нас всякаква склонност или сила да се хвалим с нашия национален престиж. За мен е достатъчно престиж да бъда християнин - да нося кръста, който Христос ми даде да нося и да следвам стъпките на великия Кръстоносец.
Чарлс Х. Спърджън
Дядо ми беше борец за справедливост. Отивам в Русия и намирам по-лоша несправедливост, отколкото той някога е откривал. Моята задача беше да инвестирам парите на хората. Но това беше далеч отвъд това. Станах такъв кръстоносец.
Бил Браудър
Много американски експерти и експерти по външна политика обичат да се представят като кръстоносци за правата на човека, но това почти винаги е под формата на осъждане на други правителства, никога на техните.
Глен Грийнуолд