Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Препратка"
Реших, че ако не мога да бъда писател, животът ми ще бъде нещастен. Имах тази въображаема стая с препратки към всички книги, които бях чел, един вид балон, в който живеех.
Пер Петершон
Постоянните му препратки към древния свят водят до това да дадат на обикновените войници усещане за живота им.
Андрю Робъртс
Все повече и повече писателят осъзнава международна общност от читатели, за които гъстото използване на езика и честите местни препратки са пречка. Това изглежда очевидно. Не го осъждам и не го критикувам - това е просто факт.
Тим Паркс
Удоволствието, което намирах в четенето на книги, беше смущаващо... Чувствах се тревожен за всяка нова информация. Бих се хванал за един конкретен детайл и бих започнал да търся препратки и други негови версии в други писания. Спомних си например, че доста време следих темата за целувките. Четох, четох и ми се зави свят от темата, все едно бях ял психотропен плод.
Хасан Бласим
За да се харесате на хора с леви мозъци, вашите съобщения трябва да имат много цифри, защото левите мозъци обичат конкретни препратки.
Джей Конрад Левинсън
Вие създавате своята история в съзнание, докато интерпретирате собственото си поведение и докато слушате мислите на другите за вас. Историята на живота не е дело на историк; това е по-скоро като произведение на историческата фантастика, което прави много препратки към реални събития и ги свързва чрез драматизации и интерпретации, които биха могли или не биха били верни на духа на случилото се.
Джонатан Хайд