Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Панел"
Иконите също са красиви, със своите светещи цветове и златни листа. На пръв поглед субектите могат да изглеждат плоски, а позите им изкуствени. Но чудото на иконите е свързано с връзката, която се развива между панела и зрителя. Гледането на икона ми носи усещане за спокойствие; това е като форма на молитва. Така че предполагам, че в този смисъл иконата е ненадмината.
Мери Поуп Озбърн
Моята къща мечта . . . Всяка стая с различна текстура, различно настроение, различно стихотворение и в основата си скърцаща стълба, плъзгаща се по рафтовете за книги от пода до тавана във вечна стая с дъбови панели, която ухае на кожа и вечност.
Олга Грушина
Изглежда, че мога да се измъкна с каламбури, ако добавя панел в края, където по някакъв начин показвам, че знам, че това е лоша игра на думи.
Стефан Пастис
Бях на това ниво на опиянение - тази панта, тази същност, този хребет - където можете да решите да продължите или да отстъпите. На контролния панел мигаха червени предупредителни светлини, но самолетът все още не беше в крещящо смъртоносно гмуркане.
Уилям Бойд
...цялото зависи от точното движение на частите и всеки панел е свързан с това как се движи предишният.
Барбара Ууд
В предстоящия, силно програмиран пейзаж, който предстои, вие или ще създадете софтуера, или ще бъдете софтуерът. Наистина е толкова просто: Програмирайте или бъдете програмирани. Изберете първото и получавате достъп до контролния панел на цивилизацията. Изберете второто и това може да е последният истински избор, който трябва да направите.
Дъглас Рушкоф