Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Превключвател"
Като писател на цифрови технологии съм имал повече от един бивш студент и колега да ми разказват за цифрови превключватели, които са обслужвали, чрез които повикванията и данните се пренасочват към правителствени сървъри или алгоритмите за големи данни, които са написали, за да се използват на нашите електронни писма от разузнавателни агенции.
Дъглас Рушкоф
Ако се опитвате да разберете какво следва, изключете всичко, което притежавате и има превключвател Изьключи, и слушайте.
Ан Патчет
Пред огледалото, с меко, бързо и достойно движение, той отвори великолепния превключвател, наследство на арабския Садо. Той изгледа за малко младостта си пред огледалото и спусна острието към китките си!
Метин Качан
Креативността не е превключвател, който се включва или изключва; това е начин да виждате, да се ангажирате и да реагирате на света около вас.
Род Джъдкинс
Една от любимите ми шеги за всички времена беше получаването на неоторизиран достъп до телефонния превключвател и смяната на класа на услугата на колега телефонен измамник. Когато се опитваше да се обади от вкъщи, той получаваше съобщение, което му казваше да внесе стотинка, защото превключвателят на телефонната компания получаваше вход, който показваше, че се обажда от телефонен автомат.
Кевин Митник
Фарът, древен символ на надеждата и спасението, е превърнат в оръжие на злото, което го прави предвестник на смъртта и в този дяволски превключвател, ако желаете, може да се види знак за истинско, а не измислено сходство между пра-пра-дядо и пра-пра-правнук.
Леонид Юзефович