Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тоалет"
Мога да обиколя целия свят само с три тоалета: син блейзър и сив фланелен панталон, сив фланелен костюм и черна вратовръзка.
Пиер Карден
Правилно или погрешно, викторианците смятат, че има някои теми, които не са подходящи за междуполова дискусия, точно както те смятат, че някои процеси на женският тоалет, като пудра на носа и нанасяне на червило в устата, са (ако изобщо се прави) по-добре направено насаме.
Е. Ф. Бенсън
Човек, който желае да изкачи известни планини, трябва да има търпението да следва криволичеща пътека. Човек, жаден да яде меча лапа, трябва да има търпението да я вари бавно. Човек, жаден да гледа лунната светлина, трябва да има търпението да изчака до полунощ. Мъж, жаден да види красива жена, трябва да има търпението да я остави да довърши тоалета си. Четенето изисква и търпение.
Пу Сунлин
Радостта от стила не се крие в това как изглеждаме пред другите хора, а в това как изглеждаме пред себе си - и най-запомнящите се и красиви тоалети са просто тези, които в някакъв рядък момент на радост сме намерили смелостта да споделим със света.
Саймън ван Буй
Очарованието на жената се заключава не в нея самата, а в нейните тоалети.
Луиза Мей Олкът
Седях в стаята си, захласнат в разрешението на един чрезвичайно жизнен за мен въпрос: през разпраното отверстие в джеба на жилетката ми промъкнал се, кой знае кога, един малък кръгъл предмет и се залостил чак в края на дрехата; към претърсванието на тези забравени кьошета на тоалета си аз прибягвам при същите обстоятелства, при които евреите разгръщат старите си тефтери; трябваше да се уверя дали скритият в прореза предмет е някое копче от панталони или е някаква монета. Разочарование или радост. Предметът се движи с помощта на пръстите ми под материята, достига отверстието, пръстът ми усеща вече металическа студенина, различава вече нарезите по периферията – 50 стотинки!
Алеко Константинов