Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ексцентричност"
Аз съм един от онези много щастливи хора, които абсолютно обичат това, което правят, за да си изкарват прехраната. Няма кариера, по-подходяща за моите ексцентричности, силни страни и страсти от тази на авторка на детски книги.
Мери Поуп Озбърн
...има момент, в който ексцентричността започва да влияе на оперативната ефективност.
Чарлз Строс
Отворете сърцето си, погледа си за посещенията на ангели, дори подаръците, които те носят, може да не са съсредоточеност и баланс, а ексцентричност и напълно непознато чувство на удоволствие, наречено радост.
Джеймс Хилман
Отглеждайки се в Близкия изток, яденето на боб за закуска винаги изглеждаше като причудлива британска ексцентричност.
Йотам Отоленги
Ван Кесел беше необикновен човек. Той имаше огромно сърце. Той беше дълбоко набожен, но тази вяра беше изградена върху идеята, че хората са добри, че светът и животът са красиви и пълни с чудеса, че Бог е топло, любящо присъствие, което толерира нашите човешки ексцентричности и несъвършенства. Той недвусмислено вярваше в небето.
Карл Хофман
Много от това, което съм написал, се подрежда под знака на ексцентричността, защото между живеене и писане никога не съм допускал ясна разлика - ако живеейки, успявам да прикрия едно частично участие в моето положение, то не мога да го отрека в онова, което пиша, защото пиша именно тъй като не съм или съм наполовина.
Хулио Кортасар