Цитати на тема "Препарат"
Белият секс се състои в това, че си купувате пълен хладилник с йогурти, сирена, млека, пудинги, вино, плодове и зеленчуци, аранжирате си ги с вкус и според големината и цветовете, и след това ходите да гледате какво имате там, какво бихте похапнали ей така и в каква последователност. Принципът на белия секс може да се пренесе и в други зони, например в банята. Ако някога в близост до ваната попаднете на четири вида сапун, половин метър шампоани, подредени по цвят, балсами за коса, пилинги за тяло, посветени на годишните времена, и други двайсет препарата, които дори не подозирате за какво могат да служат, е ясно, че сте се озовали в апартамента на познавач на белия секс в банята.
Максим Е. Маткин
Тропах по улиците с високите си токчета, мразех германците и ненавиждах Бенет за това, че не беше непознатият от влака, за това, че не се усмихваше, за това, че беше страшен чукач, но никога не ме целуваше, за това, че ми запазваше час при психоаналитика, снабдяваше ме с перилни препарати и скъпи електроуреди, ала не ми купуваше цветя. И никога не ми говореше мръсотийки. И не ме гепваше вече за задника. Нито пък ми правеше френска любов.
Ерика Джонг