Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бъбрек"
Кофеинът дехидратира тялото и ускорява стареенето на кожата и бъбреците.
Ан Луис Гитълман
Роден съм с музиката вътре в мен. Музиката бе една от моите части. Също като ребрата ми, бъбреците, черния дроб, сърцето. Също като кръвта ми. Напираща сила беше вече в мен, когато изгрях на сцената. Това беше необходимост, също както храната или водата.
Рей Чарлс
Когато правите трансплантация на бъбреци, трябва да разберете кой може да обменя бъбреците с кого, като правите кръвни изследвания, за да сте сигурни, че е вярно. Не можете просто да работите върху предварителните данни. След това трябва да организирате логистиката.
Алвин Рот
Друго предимство на избягването на газирани напитки е, че ще избегнете кофеина, който се съдържа в много от тях. Кофеинът е слаб диуретик, който причинява загуба на калций през бъбреците.
Нийл Барнард
Алкохолът с течение на времето става сякаш отделен орган, същият като останалите, във всеки случай не по-малко необходим. Той седи някъде там, вътре, дълбоко, на най-тайното място, като си върши работата, като сърце, като бъбреци, като черва. Прекратяването му е като ампутиране на част от себе си.
Никола Матийо
Има само няколко пречистватели на кръвта и всички те са в тялото. Познаваме ги като черен дроб, бъбреци, бели дробове, дебело черво и няколко жлези.
Хърбърт Шелтън