Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Струя"
...Не само в стиховете има поезия – тя се разлива навсякъде, тя е около нас. Погледнете тези дървета, това небе – отвсякъде струи красота и живот, а където има красота и живот, там има и поезия.
Иван Тургенев
Природата не понася празнота и рано или късно я изпълва със струи вода или деца, прах или алкохол.
Патрик Уайт
Вашите собствени думи са тухлите и хоросана на мечтите, които искате да реализирате. Зад всяка дума струи енергия.
Соня Чокет
Зад всяка дума струи енергия. Ако използвате думите си, за да клюкарствате или бръщолевите за това, което ще правите, преди да го направите, тогава изсмуквате енергията, необходима, за да свършите действително работата. Вашите думи се превръщат в изтичане на енергия.
Соня Чокет
Запомнете това, не е нужно да сте важни, специални или бляскави; всичко, от което всъщност се нуждаете, е успех и удоволствие от това, което решите да правите с живота си. Не е нужно да станете нещо в очите на другите, трябва само да станете нещо в собствената си реалност. От това смирено отношение струи сладко спокойствие, което идва естествено от личното изцеление и духовното помирение.
Стюарт Уайлд
Светлина струеше през един от прозорците и по лицето й и през живота си не съм виждал нищо или някой толкова красив. Ако сърцето ми беше спряло в този момент, щях да падна щастлив и да падна сит и щях да видя в живота всичко, което исках да видя и всичко, което трябваше да видя. Есен. Оставете ме да падна.
Джеймс Фрей