Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Уравновесеност"
Не на последно място, най-щастливите хора имат своя дял от стресове, кризи и дори трагедии. Те могат да станат също толкова притеснени и емоционални при такива обстоятелства, колкото вие или аз, но тяхното тайно оръжие е уравновесеността и силата, които те проявяват в справянето с предизвикателството.
Соня Любомирски
Не забравяйте, че уравновесеността и силата са неразривно свързани. Спокойният и балансиран ум е силният и велик ум; забързаният и възбуден ум е слабият.
Уолъс Д. Уотлъс
Човешката природа е такава, че хората могат да се обърнат към Бога навсякъде и по всяко време и като вярват в Неговата грижа и защита и мислят в съответствие с това вярване, изпълват сърцата си с мир и уравновесеност, възстановяват телата си в здраве и сила и обграждат себе си с хармонични и радостни условия.
Емет Фокс
Повечето хора приемат, че музата е създание с перфектна красота, уравновесеност и грация. Като съществата от гръцката митология. Грешат. Всъщност трябва да има подчертано отсъствие на съвършенство в една муза - зейнала дупка между това, което е тя и това, което може да бъде. Идеалната муза е жена, чиито груби ръбове и противоречия ви карат да попълните празните места в нейния характер. Тя е дразнител за творчеството ви. Забележителна възможност, която чака да бъде формирана.
Катлийн Тесаро
Нека се стараем да разбираме другите хора. Ако човека до теб не може да те разбере, значи не може... Защо да настояваш? Приеми това и не желай от ближния неща, които не може да изпълни. За това и любовта има своя собствена логика, най-много от всичко уважава ближния. Най-много от всичко се изразява не когато взима, а когато дава. Така се изразява любовта! Точно тогава, когато човек заобича Бога, намира и уравновесеност!
Атанасий Лимасолски
За мен няма значение какво са преживели кучетата. Аз виждам, че те питат: "как да преживея уравновесеност с теб?"
Сизар Милан