Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Соло"
Спомням си, че си мислех, че остатъкът от живота ми ще бъде соло. Не се разплаках, когато си помислих това - това беше просто осъзнаване, че съм отишъл толкова дълго, за да бъда самодостатъчен.
Нийл Патрик Харис
В моето семейство имаше доста силни личности. Баща ми беше концертиращ флейтист, соло флейта на Тосканини.
Франсис Форд Копола
Предполагам, че съм малко асоциален чудак, определено усъвършенствам уменията си като солист. Това ми даде много повече възможности да соло много лесни маршрути, което от своя страна доста разшири зоната ми на комфорт и ми позволи да се катеря по-тежките неща без въже, което съм правил сега.
Алекс Хонълд
Харесва ми простотата на соловете. Нямаш екипировка, нямаш партньор. Никога не се изкачвате по-добре, отколкото когато сте свободен соло.
Алекс Хонълд
За да бъдем ясни, обикновено се катеря с въже и партньор. Фрии солото представлява само малък процент от общото ми катерене. Но когато правя соло, управлявам риска чрез внимателна подготовка. Не соло нищо, освен ако не съм сигурен, че мога да го направя.
Алекс Хонълд
Преди седем години, когато започнах фрии соло на дълги, трудни маршрути в Йосемити - катерене без въже, екипировка или партньор - направих го, защото изглеждаше като най-чистият и елегантен начин за мащабиране на големи стени. Катеренето, особено соловото, се чувстваше като голямо приключение, но не съм си и помислял, че това може да е професия.
Алекс Хонълд