Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Купон"
Никога не съм си падал много по партитата, премиерите или пък нощните купони по клубовете.
Бари Гиб
Името ми много често се свързва с купони и забавления, но не е вярно. Не съм такъв купонджия.
Роберто Кавали
Това ли наричаш купон? Бирата е топла, жените студени, а на мен ми е топло под яката.
Граучо Маркс
Манталитът в момента е море, Слънчев бряг, купони, наркотици и секс. И чалга.
Евгения Калканджиева
Ще отбележа празника в тесен семеен кръг, в компанията на Анита и на моя син. Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече? Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около 80 души, а дойдоха 110. Беше голям купон до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страхотен спомен. След това съм празнувал все в тесен семеен кръг от 25 души и обикновено ги каня на вечеря. Това, което ме радва е, че имам истински приятели. Зуека е един от тях. Радвам се за него, но и страдам, защото ми липсва. Много е смел в постъпката си. Аз нямам такава смелост. Знаех за решението му няколко месеца по-рано. С него сме преминавали през всякакви ситуации. Той е от хората, които не можеш да не обичаш.
Димитър Рачков
В училище (да си учител) е супер. Купон безкрай. Ако успееш да се сдушиш с децата и им влезеш под кожата – нито минутка няма да ти е работа, ами купон и цяло приключение. Поне при мен беше така. Аз успях да се сприятеля с тях, това е най-добрият и успешен вариант.
Емил Чолаков