Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Осиновяване"
Пътят към осиновяването започна за моите родители, както става с толкова много семейства: майка ми и баща ми отчаяно искаха да имат деца, но не можеха.
Маркус Самуелсон
Имам въпрос. Добре ли е да пиете, докато сте бременна... ако планирате да пуснете бебето за осиновяване?
Челси Хендлър
Разделих се с едно гадже и отидох във Върмонт, за да се взирам в пъпа си, а след това се случи 11 септември и прекарах дни в страх от това, което се случваше по света. Така че направих списък с всички неща, които исках да направя, и най-отгоре беше осиновяване на бебе. Девет месеца и два дни по-късно доведох дъщеря си у дома.
Шонда Раймс
Проблемите в развитието, като осиновяването или преживяването на значителна загуба или травма като дете, също са значителни. Децата често вярват, че те са центърът на Вселената и че ако се случи нещо лошо, например, ако майка им се разболее от рак, едно дете може да си помисли, че е виновно и да прекара остатъка от живота си изкривен с вина. Миналите успехи и неуспехи са част от този кръг, както и надеждата и чувството за стойност и лична власт или контрол.
Даниъл Г. Еймън
Никога не съм била обсебена от осиновяването. Просто бях любопитна за моите биологични родители.
Лиза Лутц
Към какво водят постът и покаянието? Защо е нужен този труд? Водят към очистване на греховете, душевен покой, към съединяване с Бога, към осиновяване, към дръзновение пред Господа. Има защо да се попости и да се направи изповед от цяло сърце. Наградата за добросъвестния труд ще е безценна.
Йоан Кронщадски