Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Магнетизъм"
Все още имам страхотно лош случай на това, което наричате лош магнетизъм. Мислех, че съм се отървал от него там, но изглежда, че страшни момчета все още се материализират от нищото в мое присъствие. Те са привлечени от мен. Аз съм Северният полюс, а те са изследователите на любовта.
Маурийн Джонсън
Тя привличаше хората към себе си; тя имаше присъствие, необичаен магнетизъм. Документирайки ефекта й върху местообитанието й, един натуралист вероятно би я сравнил с лъвица: силна, лъскава и неизменно заобиколена от гордостта си.
Мохсин Хамид
Противоположностите могат да се привлекат, както при магнетизма. Или да избухнат, както в материята и антиматерията.
Питър Дейвид
Като разберете как вашите мисли влияят на вашата енергия и емоции, можете да направите по-просветени избори и да внесете по-голяма яснота и магнетизъм в деня си.
Сандра Ан Тейлър
Рецептата за създаване на каквото и да е наистина е доста проста. Вземете добри или лоши чувства (което означава положителни или отрицателни вибрации), печете с различна степен на емоция, за да увеличите магнетизма и тук идва това, което сме привлекли, харесвате или не. Това, върху което сме се фокусирали и как сме вибрирали за това, е това, което сме получили... от раждането.
Лин Гранхорн
Чарът конкурира студената и даже луксозна красота, защото зарядът му е духовен, интелектуален и мистичен (необясним и невидим, както казва София Лорен). Флуидът, излъчването, харизмата са синонимите на чара, които обясняват неговия непреодолим магнетизъм.
Любомир Стойков