Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Първенство"
Когато бях дете, всичко, което исках, беше да вляза в австрийския отбор и да се състезавам на световното първенство. Трябваше да се боря много, за да стигна до това. Много исках да спечеля всяко състезание.
Херман Майер
Мисля, че всеки по света знае, че в оръжейния склад на Англия има инструменти, за да се представи добре на световно първенство. Предизвикателството е да излезеш там и да го докажеш.
Стивън Джерард
Времето на войната е време на усилена връзка и изключване. Привързаността ни към всичко, което обичаме, придобива опасно първенство, докато страхът ни от всичко, което мразим, носи овчето облекло на правдата.
Джан Елайъсбърг
"Любимият ми отбор е Локомотив (Москва), симпатизирам и на киевския Динамо. Най-вече следя световните първенства и Шампионската лига." - в онлайн интервю на Топспорт.бг на 30 май 2007.
Максим Стависки
"Отдалеч бе трудно да осъзнаем какво сме постигнали. Знаехме, че в България се радват на нашите успехи, но не сме очаквали такава еуфория. Щастливи сме, че зарадвахме хората, които бяха зажаднели за подобни успехи." - при посрещането на Аерогара София след завръщането на отбора ни с бронзови медали от Световното първенство по волейбол в Япония.
Мартин Стоев
"Подготовката, която водят българските отбори, не е нормална. Първенството още не е почнало, а има толкова много контузени играчи. Тичат по плажове, балкани и вършат какви ли не още идиотщини..." ( пред радио "Гонг")
Лъчезар Танев