Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Екземпляр"
"Дигифрения" е наистина опитът да се опитваш да съществуваш в повече от едно въплъщение на себе си едновременно. Там е вашият профил в Туитър, има вашият профил във Фейсбук, има вашата пощенска кутия за имейли. И всички тези видове множество екземпляри на вас работят едновременно и паралелно.
Дъглас Рушкоф
Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това ти стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: " Моето цвете е там някъде."
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Притеснявам се, когато се опитваме да превърнем всяка малка група от черти в синдром, пренебрегвайки токсичните стигматизиращи ефекти от това да бъдем определени, което може да продължи цял живот. Бихме могли да помогнем на Дъг, без да го принуждаваме да стане патологичен екземпляр!
Мел Ливайн
За британците след 1857 г. индийският мюсюлманин се превърна в почти нечовешко същество, което трябваше да бъде класифицирано в безсрамно расистката имперска литература заедно с други презирани и подчинени екземпляри, като ирландските католици или "скитащия евреин".
Уилям Далримпъл
Той никога не би я изоставил, никога не би оставил зейнала дупка и дори да умре някой ден, той беше запазен като лабораторен екземпляр от целия алкохол, който попи, така че нямаше да изглежда или да се държи много по-различно.
Шанън Хейл
При честите си пътувания из страната винаги ми е доставяло удоволствие да откривам у домакините си "мои" книги, дори такива, чиито екземпляри вече и аз не притежавам, защото съм ги раздал.
Венцеслав Константинов