Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Раница"
Не мъкнете със себе си големи обози – главното е бързина и натиск; вашият хляб е в обоза и раниците на врага.
Александър Суворов
Когато [Ервин Шрьодингер] отиваше на конференциите на Solvay в Брюксел, той ходеше пеша от гарата до хотела, където бяха отседнали делегатите, носейки целия си багаж в раница и изглеждайки толкова като скитник, че имаше нужда от много спорове на на рецепцията, преди да може да поиска стая.
Пол Дирак
Със сигурност не съм хардкор турист с раница, но ми харесва да съм навън в гората за няколко часа.
Пол Трембли
В живота на всеки мъж настъпва момент, когато се оказва, че очаровалата го жена заради неговите блага е отровила и обезценила всички минали и бъдещи победи. После полетът завършва отвъд хоризонта, раницата се отдалечава; мъжът напуска сцената. Той е излязъл от всички игри.
Форд Мадокс Форд
Сега, когато в раницата ми имаше пари, градът изглеждаше различен.
Ванеса Дифенбо
Никога не мога да бъда това, което бях. Мога просто да я гледам със съчувствие, разбиране и известна доза страхопочитание. Отива тя с раница и се насочва към метрото или летището. Тя направи всичко възможно с очната си линия. Тя научи нова дума, която иска да изпробва върху вас. Тя се разхожда. Тя го търси.
Лена Дънам