Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Записване"
Писането на компютър прави записването на написаното твърде лесно. Претенциозните водещи изречения се пазят, а не се хвърлят. Вместо да седи заобиколен от смачкана хартия, компютъризираният писател правилно съхранява грешките си в цифровата памет.
Патрик О'Рурк
Проектите на групата просто взеха естествен приоритет. Всъщност нямах солова кариера, просто исках да споделя музиката по друг начин и да науча повече за писането, записването и т.н.
Кен Хенсли
Числа преди четиристотин години, когато един индус, чието име не е достигнало до нас, създаде специален знак, нулата, за да посочи в писмено число липсата на каквато и да е единица от десетичен ред, която всъщност не е представена в цифри. Благодарение на това изобретение всички специални знаци, букви и апострофи бяха безполезни. Така че имаше само девет цифри и нула. Възможността за записване на произволно число с десет знака беше само първото голямо чудо на нулата.
Малба Тахан
Често срещана критика към журналисти от истеблишмънт предполага сравняването им със стенографи, тъй като повечето от тях правят малко повече от безсмислено записване и безкритично повтаряне на казаното от държавните служители.
Глен Грийнуолд
Винаги съм обичала книги. Бях запалена читателка и голям брой мои собствени истории се въртеше в главата ми. Записването им изглеждаше логична стъпка.
Кат Мартин
Най-високата точка в кариерата ми беше записването на първия ни албум. Имахме да кажем нещо конкретно и си заслушаваше всичките усилия - защото всички казваха, че си губим времето. Казваха ни: "Вървете си намерете истинска работа". Моите родители ме изхвърлиха. Но ние записахме албума и им отвърнахме: "Хей, вижте, направихме го".
Гийзър Бътлър