Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Представителство"
В клаузата за равна защита няма изискване за пропорционално представителство.
Кас Сънстейн
Баща ми беше актьор, а майка ми беше негов агент, така че го имах и от двете страни: лудият актьор и неговото представителство.
Крисчън Слейтър
В недемократичните страни, които допускат политически партии, малцинствените групи днес имат три пъти повече представителство в парламента, отколкото през 80-те години.
Мойзес Наим
...недостатъчното представителство на жените в лидерството не се дължи на липсата на способности или мотивация, а поради неспособността ни да открием некомпетентност при мъжете.
Томас Чаморо-Премусик
Това, което трябва да премахнем, са системите на представителство, които носят със себе си авторитета, който е станал репресивен, защото не позволява или не дава място за намеси от страна на тези, които се представят.
Едуард Саид
Но не знам дали снимката може или не може да каже нещата такива, каквито са в действителност. Нещо се е загубило. Но представителството е всичко, което имаме.
Едуард Саид
Ще напомня обаче, че той беше избран не с гласовете на представителството, формирано през парламента във Висшия съдебен съвет, а фактически с гласовете на хората, които представляваха Главна прокуратура тогава във ВСС.
Веселин Методиев