Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вратар"
Футболът е фестивал на плодородието. 11 сперматозоида се опитват да влязат в едно яйце. Наистина съжалявам вратаря.
Бьорк
Винаги съм искал хората да ме помнят като добър човек, който е добър или лош вратар.
Икер Касиляс
Не си представяйте как биете вратаря, визуализирайте как унищожавате вратаря.
Стивън Джерард
Винаги съм гледала на футбола като езически празник на плодородието. Единадесет сперматозоида се носят по полето, опитвайки се да угодят на яйцеклетката. В такъв смисъл ето защо винаги ми е било много жал за вратаря.
Бьорк
Добрият вратар е не този, който постоянно е скрит зад добра защита, а е този, който в безнадежден момент може да спаси отбора си от допуснат гол.
Джанлуиджи Буфон
Опасността, с която се сблъскват всички вратари, е да мислят твърде много, че естеството на тяхната позиция им дава време да се справят със съмненията.
Джонатан Уилсън
"Ами трябва да...от миналото да ни напомнят футболистите, че са ги победили...Закъснях с промените. Видя се влизането на тези двамата (б.р. Благо Георгиев и Янков) и на следващия третия (б.р. Христо Йовов). Трябва да благодаря на Жоро - вратаря, който спаси дузпа и още 1-2 гола." - след равенството 1:1 в евроквалификационен мач срещу Албания в Тирана; 17.10.2007.
Димитър Пенев