Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Оператор"
Мобилните известия поставят хората в състояние на непрекъснато аварийно прекъсване - подобно на това, което 911 оператори и ръководители на полети са преживели през 70-те и 80-те години.
Дъглас Рушкоф
Често срещан трик за джебчии е операторът да пренесе небрежно шал или палто през лявата ръка и да заеме място от дясната страна на лицето, което възнамерява да ограби, в трамвай или друго превозно средство.
Хари Худини
Диагностиката винаги е нахлуване и взаимодействие с полетата на даден обект, тогава ако операторът има програми за унищожаване и самоунищожение в своето поле, те могат да влязат в полето на неодушевен обект и да създадат условия за неговото унищожаване.
С. Н. Лазарев
Колкото и да трябва да познавате операциите си, ако не разбирате финансовата страна и как да правите бизнеса, никога няма да успеете. Така че може да сте най-добрият оператор или визионер, но ако не разбирате финансовата страна... Аз съм успешен, защото познавам финансовата страна, но познавам и операциите; не е случайно.
Тилман Фертита
Не ме интересува какъв е бизнесът. Изпитвам най-голямо уважение в света към онзи човек, който може да разглоби двигател на кола и да го сглоби отново, или бояджия, който може да нарисува перфектна линия, или оператора, който може да заснеме най-добрия кадър. Всички сме талантливи по свой собствен начин - просто някои от нас правят повече пари от други. Това е всичко.
Тилман Фертита
И все пак винаги се чувства така, сякаш тя просто изпълнява указанията на невидим оператор. Още ослепителна усмивка, перфектна, сега малко надута, бърз, флиртуващ поглед. . . Когато тя насочи погледа си към вас, сякаш осветява светлината на прожекторите ви и единственото нещо, което искате да направите, е да й угодите. Дори аз.
Бенедикт Уелс
Знам, че вероятно звучи несериозно, но мисля, че е важно да се забавляваме. Аз, актьорите, операторът, целият екип трябва да се чувства добре. Това е единственият начин да направим един наистина добър филм.
Милош Форман