Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ситком"
Нищо не е толкова лесно, колкото е в ситкома. Проблемите, за които се грижим за 20 минути в шоуто, могат да се разширят с години в реални семейства.
Тим Алън
Хората пишат поезия, романи, ситкоми - за любов.
Хелън Фишер
Можем да се блъскаме с лакти и да блъскаме колкото си поискаме за всеки пакетиран обяд, взета кърпа, прибран тиган и уговорен преглед при лекар, но докато отпускът по бащинство не се нормализира, докато училищата не звънят на бащите за болни деца толкова често, колкото се обаждат на майките, докато на синовете не се дава не само същия брой задължения, но и същите видове като на дъщерите, докато безпомощният татко от ситкома с колана за инструменти не стане толкова привлекателен, аз съм скептичен относно това колко много почва печелим всъщност.
Чандлър Бейкър
Ключът към всеки добър комикс или телевизионен ситком е да нулирате дъската в края на епизода, защото хората харесват познатостта.
Джеф Кини
Имах отношение към някаква работа, като телевизионни ситкоми. Това беше продажбата на вашата душа.
Кристофър Лойд
Влязох в свят на ситкоми и не съжалявам. Харесва ми.
Кристофър Лойд
Страничното око, което тя му даде, имаше достатъчно отношение, за да подхрани ситком.
Лиса Кей Адамс