Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Постановка"
Филмите, които съм направил, и постановките, които съм избрал да режисирам, представляват моите убеждения.
Елия Казан
Когато бях на училище в Париж, имах специални уроци при мадмоазел Антоан, актриса в "Комеди Франсе", където бях заведена на всякакви видове постановки. Чувствах се направо велика.
Вивиан Лий
Учителите знаят, че е въпрос на правилна постановка и целите излизат извън рамките на учебната програма и умението това да се прави свидетелстват за ново, достойно за внимание поведение на личноста като резултат от целият процес на обучение.
Хадън Робинсън
Някои от най-добрите идеи, които съм получавал за моята постановка, идват от комедианти, а не от фокусници.
Андрю Мейн
Понякога ми се струва, че училището е голяма театрална постановка, в която за всеки е възложена роля.
Зоуи Съг
Ако България се оправи икономически, ще се произвеждат и повече филми, ще има и повече театрални постановки, и оперни представления.
Николай Волев
Бих се върнал в театъра, но разбери, телевизията е една машина. На всички го казвам. Опитвал съм се преди години успоредно да съчетавам театъра и телевизията. Невъзможно е. Не можеш две неща, винаги едното страда. Тогава съм избрал телевизията, за хубаво или за лошо. Но никога не бягам от театъра. Все пак аз съм завършил актьорско майсторство и никога не изключвам възможността да се върна в театъра, да направя някоя постановка, стига да ми харесва материалът, да имам доверие на режисьора. Това са много важни неща. Не съм затворил тази страница, напротив. Но се радвам за Сашо, изключително талантлив човек.
Димитър Рачков