Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Психотерапевт"
...ефективният психотерапевт или психоаналитик е "микрохирург на ума", който помага на пациентите да направят необходимите промени в невронните мрежи.
Норман Дойджи
Да говорим за собствените си нещастия на някой друг, освен на психотерапевт, е просто повод да поддържаш комплекса си на жертвата.
Ранди Гейдж
Считам че работата на психотерапевта трябва да се заключава в това, да помогне на хората да намерят свободата за осъзнаване и осъществяване на своите възможности.
Роло Мей
Намирам го за смешно само при мисълта какво би казала майка ми, ако знаеше, че ще видя психотерапевт. Говорите с непознат за проблемите си? Платете на непознат да слуша?
Уайки Уанг
Оръдието на психотерапевта е неговата собствена личност.
Юлия Гипенрейтер
KISS е по-важна от моят солов албум... Ако на нашите солови има хитове, то ние ще ги направим част от нашите концерти. Соловите не показват никакво разцепление между нас. Нашите фенове трябва да разберат, че миналите четири години всеки от нас е живял, ял, спал с мисли за KISS. Ако при нас в KISS имаше психотерапевт, то той би ни казал: "Разделяйте се и се занимавайте всеки със своите дела". Това ще бъде много важно за нашата група, и ние ще бъдем напълно готови да запишем нашият следващ албум.
Ейс Фрели
Аз съм един от милионите, които са лекувани от депресия и са се излекували добре; Имах късмет, че имах психиатър, добре запознат с използването на литий и знаещ за моята болест, който също беше отличен психотерапевт.
Кей Редфийлд Джеймисън