Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пижама"
Банкрутът е законна процедура, при която прехвърляте парите си в джоба на панталона и давате пижамата на кредиторите си.
Тристан Бернар
Винаги съм по пижама, освен ако не знам със сигурност, че хората ме снимат.
Бетани Франкел
Когато бях в четвърти клас, романист дойде да говори с моя клас по английски. Тя ни каза, че да си автор означава да седиш на кухненската маса по пижама, да пиеш чай с кучетата в краката ти.
Джей Кортни Съливан
Пиша в пижамата си на дивана, заобиколена от моите котки. Това е малко изолиращо.
Алисън Шрьодер
Същото важи и за пижами. Ако сте жена, опитайте да носите нещо елегантно като нощно облекло. Най-лошото нещо, което можете да направите, е да носите небрежен спортен костюм. Понякога срещам хора, които се обличат така през цялото време, независимо дали са будни или спят.
Мари Кондо
Книгата прилича на хладилник - отваряш я и се радваш, че е пълна. И за използването на книгата е нужно съответно - нощ, в пижама в пълна самота!
Алесандро Барико
Ако сте специалист по маркетинг, който иска да достигне директно до купувачите си, много експерти ще кажат, че медиите са единственият начин да разкажете историята си и че съобщенията за пресата са само за да стигнете до журналистите, а не директно до купувачите. Те ще кажат, че блогърите са отрепки в пижами, които нямат значение. Те грешат.
Дейвид Миърман Скот